tisdag 9 oktober 2007

Long time - no blog

Känner mig lite avslagen/apatisk just nu. Vet inte vad det är riktigt.

Jämförde det igår med att jag känner mig lite som en lax som stretar uppför strömmen för att sedan komma på att det var en relativ waste of time precis innan han dör.
Låter lite dramatiskt, men ni kanske fattar liknelsen.

Well well... skicka ett uppmuntrande mess eller skit i det.

//M

9 kommentarer:

Anonym sa...

Här kommer ett uppmuntrande mess från ett fik inte alls långt från kontoret! Om du går upp ur sängen och släpper in en kollega utan nycklar så får du bättre kharma. Jag lovar! Testa så får du se!

Anonym sa...

Det är ofta när det blåser som hårdast man blir kapten över sin egen skuta - motvind gör att Drivern går längre, glöm inte det! =)

Jag kan visa dig annars ;-)

/Grannen vid Grill.

Anonym sa...

Tänker på dig.

C

Anonym sa...

Allternativet ar val en odlad lax som kakar pellets-flingor och plaskar runt i nagon pol? Havslax later ju coolt, osaker pa om det finns. Jag ar ju mest och fiskar efter ett skratt har och som den Linda jag ar, ar det latt att linda in sig och ga torsk pa det roliga. Naval du har staende inbjudan for ett city break. Jag lovar att det blir kul. November ar inte langt bort och sterling ser fiiiint ut.

Anette sa...

Vad fasen, kom igen katten!! *drar i svansen* Oups, alltså...fan, det där blev ju helt fel ;) Lika bra att ge upp när man ligger på topp..

Anonym sa...

Tack som FAN Anette! Nu drog han i "svansen" rakt framför ögonen på mig... FLERA GÅNGER! Inser du hur länge man drömmer mardrömmar efter att ha sett nåt sånt? Mathias vände sig dessutom om i fel ögonblick och kan av någon anledning inte sluta gråta nu!

http://www.youtube.com/watch?v=t0tbEVDhZnk&watch_response

Anette sa...

Tobe, sluta sjåpa...det hade kunnat vara betydligt värre, han kunde ju ha dragit i nån annans! ;)

Anonym sa...

Is this blog dying?

Anonym sa...

Jag läste en gång en blogg!
Men det var för länge sen - så länge sen
Svara mig du - var en den nu
Jag bara uuuundrar - var e den nu?