torsdag 12 juli 2007

Regn = ingen semester..

Fan vad skönt det är att jag inte sitter på landet eller i en båt och ruttnar.
Ännu gladare är jag att jag inte är på Gotland eller i Båstad nu. Där är det pisstråkigt när det regnar!! Stackars Er som är där säger jag bara.

Tips Visby: Badhuset samt bowlingen.
Tips Båstad: Hamnkrogen. Fråga efter Karin och hälsa från mig. Sitt där hela eftermiddagen och sörpla Irish Coffee...

3 kommentarer:

Alina sa...

Det är aldrig för dålig väder för att njuta av det perfekta golfslaget!

Maze sa...

Rookieförslag.

Har du försökt att boka en spontan starttid på Visby GK eller Torekov GK under v. 29 resp v.30 ?? Annars är idén med bolf jättebra även om bakisgolf brukar kosta minst ett dussin bollar och ytterligare 200 spänn i kiosken - innan tee-off.

Anonym sa...

Skulle aldrig försöka. Nope. Varför ödsla sin energi på att leta parkering, köa till toaletten, köa till kiosken, ingen idé att slå några raka på rangen - den är ändå full, för att inte tala om trängseln på banan.. hua. Bakisstinna braxar (japp, katrins påhitt) tjafsar med de äldre rävarna om vilka som bör passera eller ej. Medans braxarna letar bollar i ruffen (och passar på att lägga en pizza under tiden) tar rävarna eeeextra lång tid på sig på green för att markera att erfarenhet är pondus. Suck. Nä, varför ge sig in i den matchen när Sverige har både bättre banor och trevligare atmosfär att erbjuda för en bättre spelupplevelse dessa veckor. Fast jag ska till Gotland v 30... Lämnar klubborna hemma.