söndag 8 april 2007

Bloggare X !

Bloggare X (TaaaaDaaaa!!):



Mr. B kanske vi ska kalla honom hädanefter. Jag överlåter en del av presentationen till honom själv, men en snabb översyn ger förjande -

Mr.B är kanske den mest bereste karaktären och vivören inom flygindustrins gråa bakgård. Mannen spenderar sjukt mycket tid över att kontemplera över sitt öde sittandes i en hangar eller liknande, gärna i sällskap av någon belgare som är så tråkig att klockorna till och med går baklänges. För att saken skall spetsas till kommer gärna Mr.Bs antagonister - piloterna - förbi och tråkar honom. Mest för att det är kul.

Privat är han självutnämd häradsbetäckare och obotligt partyproffs - det är bara det att han är förbannad med en sjuk otur. Målsättningarna för lördagarnas bataljer är alltid solklara och man kan INTE lita på att Mr.B ska vara din wingman i jakten på tjejer. Han drar vid första vittring. Det kan du lita på.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är med största nöje och spänd förväntan vi läsare välkomnar The B!

En man med inneboende tsunamis som nästan Ikaroslikt låter honom surfa på en sjukligt hög lyckovåg. Likt Ikaros sol kan även denna våg smälta vaxet, få honom att halka från brädan. Samma tsunami som en gång bringade glädje slår honom skoningslöst i huvudet och han dras med på en lång resa till sjöss iigen.

En globetrotter med pipeline utan dess like. En nationsomsträckande, ja - kontinenöverskridande pulserande ledning som fört de skandinaviska traditinerna samman med kulturer du inte trodde fanns.

Precis som Herr Larson tidigare sa, för er som inte är närmare bekanta med Mr. B eller The B så lämnar vi presentationen till honom själv!

puss